Podozrivou bankovkou platil za hot dogy. Mŕtvy muž v potoku v obci Hlinné.

23.11.2008 Celý región

Podozrivou bankovkou platil za hot dogy: Humenský policajný vyšetrovateľ začal v piatok trestné stíhanie za zločin falšovanie, pozmeňovanie a neoprávnená výroba peňazí a cenných papierov.
V jednom zo stánkov rýchleho občerstvenia v Humennom si v piatok večer kupoval doposiaľ neznámy páchateľ dva hot dogy. Pri platení predložil predavačke 1 000. - Sk bankovku. Obsluhujúca žena v stánku na peniazoch spozorovala znaky falzifikátu a tak zavolala políciu, načo kupujúci ušiel preč. Polícia podozrivú tisíc korunáčku zaistila a bude zaslaná ku skúmaniu do NBS Bratislava.

Mŕtvy muž v potoku v obci Hlinné:
V noci z piatku na sobotu došlo z doposiaľ nezistených príčin v obci Hlinné, okr. Vranov n/Topľou, k úmrtiu 49 ročného miestneho muža.
Muža našiel jeho brat v potoku v blízkosti betónového mosta pri jednom z pohostinstiev. Ohliadajúca lekárka sa k príčine smrti na mieste nevyjadrila, pričom zavinenie cudzou osobou predbežne nevylúčila. Z tohto dôvodu bude vykonaná pitva, ktorá určí príčinu smrti aj to, či došlo k cudziemu zavineniu. Vranovskí policajti začali v prípade trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.
 

Vyberte región